فایل ورد تهيه و بررسي مورفولوژي و خواص پختي نانوکامپوزيت هايي بر پايه اتيلن پروپيلن دي ان مونومر، لاستيک استيرن بوتادي ان تقويت شده با گرافيت

لینک دانلود

 فایل ورد تهيه و بررسي مورفولوژي و خواص پختي نانوکامپوزيت هايي بر پايه اتيلن پروپيلن دي ان مونومر، لاستيک استيرن بوتادي ان تقويت شده با گرافيت دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تهيه و بررسي مورفولوژي و خواص پختي نانوکامپوزيت هايي بر پايه اتيلن پروپيلن دي ان مونومر، لاستيک استيرن بوتادي ان تقويت شده با گرافيت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تهيه و بررسي مورفولوژي و خواص پختي نانوکامپوزيت هايي بر پايه اتيلن پروپيلن دي ان مونومر، لاستيک استيرن بوتادي ان تقويت شده با گرافيت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تهيه و بررسي مورفولوژي و خواص پختي نانوکامپوزيت هايي بر پايه اتيلن پروپيلن دي ان مونومر، لاستيک استيرن بوتادي ان تقويت شده با گرافيت :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دهمين همايش مشترک و پنجمين کنفرانس بين المللي انجمن مهندسي مواد و متالورژي و انجمن علمي ريخته گري ايران

تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

آمیزههای نانوکامپوزیتی پخت شده بر پایه لاستیک اتیلن پروپیلن دی ان مونومر، لاستیک استیرن بوتادی ان و نانوذرات گرافیت به منظور بررسی اثر ترکیب درصدهای گوناگون نانو گرافیت0 و0/1 و1و1/5 بر خواص پختی و مورفولوژی به روش ترکیبی تهیه شدند. برای بررسی خواص پختی، آزمون ریومتری و برای بررسی مورفولوژی، آزمون الکترون میکروسکوپ روبشی انجام گرفتند. افزایش درصد نانو ذرات در ماتریس، خواص پختی بهبود میدهد. همچنین با افزودن نانوذره در ماتریس پلیمری، اختلاط فازهای لاستیکی در یکدیگر افزایش مییابد

توضیحات بیشتر