فایل ورد خواص فشاري و خمشي فومهاي آلومينيمي توليد شده به روش Melt Squeezing

لینک دانلود

 فایل ورد خواص فشاري و خمشي فومهاي آلومينيمي توليد شده به روش Melt Squeezing دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد خواص فشاري و خمشي فومهاي آلومينيمي توليد شده به روش Melt Squeezing  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد خواص فشاري و خمشي فومهاي آلومينيمي توليد شده به روش Melt Squeezing،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد خواص فشاري و خمشي فومهاي آلومينيمي توليد شده به روش Melt Squeezing :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دهمين همايش مشترک و پنجمين کنفرانس بين المللي انجمن مهندسي مواد و متالورژي و انجمن علمي ريخته گري ايران

تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

ساختار سلولی باعث ایجاد ترکیب مناسبی از خواص استحکام مطلوب و وزن کم در فومهای آلومینیمی میشود.یکی از موانع گسترش استفاده از فومهای آلومینیمی در صنایع خودروسازی، کشتیسازی و هوافضا، هزینهیبالای تولید آنها است. در این مطالعه، با انجام تغییراتی در فرآیند Melt Squeezing با استفاده از فضاساز سدیم کلرید، شیوهی نوینی مورد استفاده قرار گرفته است. در این روش، مذاب آلومینیم با فوق گداز بالا به داخل یکقالب فولادی پیشگرم شده ریخته شده و بلافاصله سدیم کلرید پیشگرم شده به آن اضافه میگردد. سپس مخلوط مذکور تا انجماد کامل توسط یک پیستون تحت فشار قرار میگیرد. در نهایت نمونه بدست آمدهماشینکاری شده و فضاساز آن توسط آب حذف میگردد تا فوم آلومینیمی حاصل شود. از طریق اعمال تغییرات در مادهی فضاساز و متغیرهای فرآیند، اندازه حفرات و چگالی فوم آلومینیمی قابل کنترل است. به طوری کهفومهای تولید شده به این روش، دارای درصد تخلخلی بین 48 تا 80 درصد هستند. نمودارهای آزمون فشار تک محوری نمونهها، شامل سه قسمت الاستیک، پایا و فشردگی بوده که گستردگی زیاد منطقهی پایا نشاندهندهی توانایی بالای نمونه در جذب انرژی وارده است. با افزایش چگالی، استحکام منطقهی پایا افزایش یافته و از یکمگاپاسکال به 8 مگاپاسکال میرسد

توضیحات بیشتر