فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
اخیرا نوشیدنیهای بر پایه میوهها و سبزیجات، به عنوان محصولات جدید شامل گونههای پروبیوتیک پیشنهاد شدهاست. به ویژه آبمیوهها محیطی مناسب و حاملی نویدبخش برای باکتریهای پروبیوتیک، به جهت وجود مواد مغذی ضروری در آنها میباشند. بنابراین غنیسازی آبمیوه با میکروارگانیسمهای پروبیوتیک به عنوان یک چالش و هدف در پیش رو میباشد، بطوری که آبمیوهها علاوه بر خواص تغذیهای، میتوانند شامل خواص سلامتیبخش حاصل از پروبیوتیکها باشد. اما برخی مشکلات و محدودیتهایی، مانع تولید در سطح صنعتی میشود، که زندهمانی پروبیوتیکها در طول نگهداری، اثر آنها بر ویژگیهای حسی و مقبولیت مصرفکنندگان از جملهی آن میباشد.بنابراین باید توجه ویژهای در انتخاب گونهی مناسب از باکتریهای پروبیوتیک با ویژگی تکنولوژیکی مناسب و با تمرکز ویژه بر احتمالات وچالشها برای آینده صورت گیرد. این متن مروری بر کاربرد پروبیوتیکها در آبمیوه، برخی معایب و چگونگی بهبود زندهمانی پروبیوتیکها در آبمیوهها و برخی نظرات در ارتباط با اثر بر ویژگیهای حسی را بیان میکند
- فایل ورد آشنايي با ضدميکروبهاي طبيعي موجود در موادغذايي و کاربردهاي آن | WORD
- فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها | WORD
- فایل ورد آناليز و مقايسه ترکيبات چربي، پروتيين، خاکستر و ارزش کالري برخي ماهيان فراوري شده | WORD
- فایل ورد اثر 5 نوع بستهبندي بر ويژگيهاي بافتي و ميکروبي بستني خشک | WORD
- فایل ورد اثر آنتياکسيداني عصاره وليک بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان در شرايط نگهداري سرد | WORD
- فایل ورد اثر اسانس مرزنجوش وحشي بر ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان نگهداري شده در شرايط يخچال | WORD
- فایل ورد اثر افزودن پوشش هيدروکسي پروپيل متيل سلولز حاوي اسانس اسطوخودوس بر ويژگي هاي شيمايي فيله ماهي قزل الاي رنگين کمان نگه داري شده در شرايط سرد | WORD