فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک

لینک دانلود

 فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد آبميوههاي پروبيوتيک :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

اخیرا نوشیدنیهای بر پایه میوهها و سبزیجات، به عنوان محصولات جدید شامل گونههای پروبیوتیک پیشنهاد شدهاست. به ویژه آبمیوهها محیطی مناسب و حاملی نویدبخش برای باکتریهای پروبیوتیک، به جهت وجود مواد مغذی ضروری در آنها میباشند. بنابراین غنیسازی آبمیوه با میکروارگانیسمهای پروبیوتیک به عنوان یک چالش و هدف در پیش رو میباشد، بطوری که آبمیوهها علاوه بر خواص تغذیهای، میتوانند شامل خواص سلامتیبخش حاصل از پروبیوتیکها باشد. اما برخی مشکلات و محدودیتهایی، مانع تولید در سطح صنعتی میشود، که زندهمانی پروبیوتیکها در طول نگهداری، اثر آنها بر ویژگیهای حسی و مقبولیت مصرفکنندگان از جملهی آن میباشد.بنابراین باید توجه ویژهای در انتخاب گونهی مناسب از باکتریهای پروبیوتیک با ویژگی تکنولوژیکی مناسب و با تمرکز ویژه بر احتمالات وچالشها برای آینده صورت گیرد. این متن مروری بر کاربرد پروبیوتیکها در آبمیوه، برخی معایب و چگونگی بهبود زندهمانی پروبیوتیکها در آبمیوهها و برخی نظرات در ارتباط با اثر بر ویژگیهای حسی را بیان میکند

توضیحات بیشتر