فایل ورد آشنايي با ضدميکروبهاي طبيعي موجود در موادغذايي و کاربردهاي آن دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد آشنايي با ضدميکروبهاي طبيعي موجود در موادغذايي و کاربردهاي آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد آشنايي با ضدميکروبهاي طبيعي موجود در موادغذايي و کاربردهاي آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد آشنايي با ضدميکروبهاي طبيعي موجود در موادغذايي و کاربردهاي آن :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
برای کنترل فساد و ایمنی مواد غذایی، استراتژیهای نگهداری متنوعی در حال رشد و توسعه میباشد. با صنعتی شدن جوامع و نیاز به نگهداری محصول برای مدت طولانی، افزودنیهای غذایی متعددی با خاصیت ضدمیکروبی در صنایع غذایی به کارگرفته شده است. بیشترین ترکیبات ضدمیکروبی استفاده شده شیمیایی هستند اما امروزه تحقیقات در این زمینه نشان داده است که استفاده از ضدمیکروبهای شیمیایی اثر نامطلوب روی سلامت جامعه دارد بنابراین توجه صنعت به سوی مواد ضدمیکروبی طبیعی معطوف شده است. همچنین با افزایش آگاهی مصرفکنندگان نسبت به مضرات مصرف افزودنیهایشیمیایی، آنها خواستار موادغذایی طبیعیتر، فاقد هر گونه مواد شیمیایی و سنتزی مضر، برای افزایش عمر ماندگاری و تازگی محصولات هستند. در گذشته گیاهان معطر و ترکیبات آنها به عنوان مواد ضدمیکروب طبیعی به منظور جلوگیری از رشد میکروارگانیسمهای فسادزا و پاتوژن معرفی شده بودند، که این خاصیت وابسته به اسانس و متابولیتهای ثانویه آنها میباشد. با مطالعات متعدد ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی موجود در سایر حیوانات و میکروارگانیسمها نیز شناخته شده است. هدف از این مقاله بررسی انواع ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی، ویژگیها، مکانیسم عمل و کاربردهای آنها در صنایع غذایی میباشد.
- فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها | WORD
- فایل ورد آناليز و مقايسه ترکيبات چربي، پروتيين، خاکستر و ارزش کالري برخي ماهيان فراوري شده | WORD
- فایل ورد اثر 5 نوع بستهبندي بر ويژگيهاي بافتي و ميکروبي بستني خشک | WORD
- فایل ورد اثر آنتياکسيداني عصاره وليک بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان در شرايط نگهداري سرد | WORD
- فایل ورد اثر اسانس مرزنجوش وحشي بر ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان نگهداري شده در شرايط يخچال | WORD
- فایل ورد اثر افزودن پوشش هيدروکسي پروپيل متيل سلولز حاوي اسانس اسطوخودوس بر ويژگي هاي شيمايي فيله ماهي قزل الاي رنگين کمان نگه داري شده در شرايط سرد | WORD
- فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سياه بر ويژگي هاي کيفي ماست هم زده در طي نگهداري در شرايط سرد | WORD