فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها

لینک دانلود

 فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد آلرژن هاي غذايي و اثر فرآيندهاي غذايي روي پايداري آنها :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

آلرژی یک بیماری بسیار گسترده بوده و بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط آکادمی آلرژی شناسی و آسیبشناسی اروپا، 35 درصداز جمعیت جهان، علایمی از آلرژی را نشان می دهند اخیرا توجه خاصی به آلرژن های غذایی شده است. آلرژی یک واکنش غیر طبیعی از% منابع آلرژن های غذایی که از آن می توان به بادام زمینی، آجیل، شیر، تخم مرغ، سویا، ماهی، سخت پوستان، و گندم اشاره کرد که 90مواد آلرژی زا را شامل می شوند. تلاش برای حذف یا کاهش آلرژی زایی غذایی از طریق فرآیند های غذایی با نتایج مختلف همراه بوده است. اساس استفاده از فرآیندهای غذایی به منظور حذف و یا کاهش آلرژی زایی و محدودیت استفاده از این روش مورد بحث قرار گرفتهاست. نتایج به طور کلی نشان داده است که فرآیند ها به طور کامل خاصیت آلرژن زایی مواد غذایی را از بین نمی برند. درحال حاضر فقطتخمیر و هیدرولیز از جمله فرآیندهایی هستند که تاثیرشان در غذا به اثبات رسیده است تا حدی که علایمی در فرد مشاهده نشود اما روش های دیگر نیازمند اطلاعات بیشتری دارد

توضیحات بیشتر