فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سياه بر ويژگي هاي کيفي ماست هم زده در طي نگهداري در شرايط سرد

لینک دانلود

 فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سياه بر ويژگي هاي کيفي ماست هم زده در طي نگهداري در شرايط سرد دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سياه بر ويژگي هاي کيفي ماست هم زده در طي نگهداري در شرايط سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سياه بر ويژگي هاي کيفي ماست هم زده در طي نگهداري در شرايط سرد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سياه بر ويژگي هاي کيفي ماست هم زده در طي نگهداري در شرايط سرد :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

تهیه ی ماست میوه ای و طعم دار مخصوصا برای کودکان، روش بسیار مناسبی در تشویق آنان به مصرف لبنیات و میوه است و می تواند به عنوان میان وعده سالم، جایگزین میان وعده های چرب و پر کالری کودکان شود. کنسانتره خرما حاوی ماده پر ارزشی همچون آهن میباشد که در درمان کم خونی نقش مهمی دارد. در این تحقیق یک هیدروکلویید صنعتی (پکتین) با یک صمغ بومی (زدو) از نظر خواصحسی و ریولوژیکی در ماست مورد مقایسه قرار گرفتند. فاکتور های آزمایش شامل کنسانتره خرما در سه سطح (2 ،4 ،6 ،(% هیدروکلویید پکتین در یک سطح (3/0 ،(%صمغ زدو در یک سطح (2/0 (%و زمان در 5 روز (0 ،4 ،8 ،12 ،16 (پس از تولید، مورد بررسی قرار گرفتند. کلیه ی آزمایشات در سه تکرار در سطح احتمال (05/0< P (انجام شد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری نشان داد نوع پایدارکننده تاثیر قابل ملاحظه ای بر اسیدیته، خواص حسی، نداشت. ویسکوزیته ، تیمارهای حاوی صمغ زدو بالاتر از تیمارهای حاوی پکتین بود. با گذشت زمان اسیدیته، ویسکوزیته، میزان رشد کپک و مخمر و نمونه ها افزایش یافت درحالیکه پذیرش حسی کاهش یافت.

توضیحات بیشتر