فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي

لینک دانلود

 فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

قارچ از نظر دارا بودن مقادیر بالای پروتیینی و ترکیبات بیواکتیو متعدد و همچنین مقدار ناچیز کربوهیدرات و کلسترول می - تواند به عنوان یک غذای عملگرا و همچنین دارویی نیز تلقی شود. عمر نگهداری قارچ در دمای محیط، کوتاه است(حدود 3روز 4) و ارزش غذایی آن ها پس از چند روز به علت فساد میکروبی و از دست دادن آب که سبب نرمی بافت و کاهش بازار پسندی محصول می شود. هدف از این پژوهش مطالعه اثر بسته بندی پلی اتیلن و نشاسته و نانو رس بر زمان ماندگاری،ویژگی میکروبی و ویژگی بافتی قارچ دکمه ای بود. نتایج این مطالعه نشان داد که کمترین کاهش در آزمایش فشاری مربوط بهنمونه 20 درصد نشاسته همراه با 2 درصد نانو بود و بررسی ویژگیهای میکروبیولوژیکی نمونهها نشان داد که با گذشت زمان، شمارش کلی میکروارگانیسم ها، افزایش پیدا میکند و نمونههای بسته بندی شده با بیست درصد نشاسته به همراه 2 درصد نانو رس، بهترین پوشش برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها بوده اند و همچنین بهترین پوشش برای نگهداری قارچ دکمهای میباشد

توضیحات بیشتر