فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد اثر بسته بندي پلي اتيلن- نشاسته- نانورس بر ويژگي هاي بافتي و ماندگاري قارچ دکمهاي :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
قارچ از نظر دارا بودن مقادیر بالای پروتیینی و ترکیبات بیواکتیو متعدد و همچنین مقدار ناچیز کربوهیدرات و کلسترول می - تواند به عنوان یک غذای عملگرا و همچنین دارویی نیز تلقی شود. عمر نگهداری قارچ در دمای محیط، کوتاه است(حدود 3روز 4) و ارزش غذایی آن ها پس از چند روز به علت فساد میکروبی و از دست دادن آب که سبب نرمی بافت و کاهش بازار پسندی محصول می شود. هدف از این پژوهش مطالعه اثر بسته بندی پلی اتیلن و نشاسته و نانو رس بر زمان ماندگاری،ویژگی میکروبی و ویژگی بافتی قارچ دکمه ای بود. نتایج این مطالعه نشان داد که کمترین کاهش در آزمایش فشاری مربوط بهنمونه 20 درصد نشاسته همراه با 2 درصد نانو بود و بررسی ویژگیهای میکروبیولوژیکی نمونهها نشان داد که با گذشت زمان، شمارش کلی میکروارگانیسم ها، افزایش پیدا میکند و نمونههای بسته بندی شده با بیست درصد نشاسته به همراه 2 درصد نانو رس، بهترین پوشش برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها بوده اند و همچنین بهترین پوشش برای نگهداری قارچ دکمهای میباشد
- فایل ورد اثر پوشش دهي ناگت ماهي تيلاپيا با صمغ ريحان و زانتان بر خواص فيزيکي-حسي آن | WORD
- فایل ورد اثر پوشش کيتوزان- عصاره آبي عناب بر فساد ميکروبي فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان | WORD
- فایل ورد اثر تانناز بر گرفتگي غشايي فرآيند عصاره آبي پوست پسته | WORD
- فایل ورد اثر ترکيبات فنولي بر ويژگيهاي شير و فراوردههاي لبني | WORD
- فایل ورد اثر روانشناسي رنگ در طراحي بسته بندي مواد غذايي | WORD
- فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته | WORD
- فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima) | WORD