فایل ورد اثر پوشش دهي ناگت ماهي تيلاپيا با صمغ ريحان و زانتان بر خواص فيزيکي-حسي آن

لینک دانلود

 فایل ورد اثر پوشش دهي ناگت ماهي تيلاپيا با صمغ ريحان و زانتان بر خواص فيزيکي-حسي آن دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر پوشش دهي ناگت ماهي تيلاپيا با صمغ ريحان و زانتان بر خواص فيزيکي-حسي آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر پوشش دهي ناگت ماهي تيلاپيا با صمغ ريحان و زانتان بر خواص فيزيکي-حسي آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر پوشش دهي ناگت ماهي تيلاپيا با صمغ ريحان و زانتان بر خواص فيزيکي-حسي آن :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

به طور کلی نقش آبزیان در تغذیه انسان از گذشته های دور کاملا مورد توجه بوده است. عواملی چون فسادهای آنزیمی و میکروبی عواملی هستند که عمر نگهداری این محصولات را در یخچال محدود میکنند. پوششدهی با صمغهای هیدروکلوییدیاز جمله روشهایی است با کارکرد ممانعتکنندگی از خروج رطوبت و نفوذ اکسیژن و دی اکسیدکربن ، سبب تاخیر دراکسیداسیون لیپید و تجزیهی پروتیین میشوند. در این پژوهش اثر پوششدهی با صمغ ریحان ( 1%) و زانتان 0/2درصد بر افزایش ماندگاری ناگت ماهی و میزان حفظ رطوبت و نیز ویژگی های بافتی آن طی 24 هفته نگهداری در-18درجه سانتیگراد بررسی شد

توضیحات بیشتر