فایل ورد اثر تانناز بر گرفتگي غشايي فرآيند عصاره آبي پوست پسته

لینک دانلود

 فایل ورد اثر تانناز بر گرفتگي غشايي فرآيند عصاره آبي پوست پسته دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر تانناز بر گرفتگي غشايي فرآيند عصاره آبي پوست پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر تانناز بر گرفتگي غشايي فرآيند عصاره آبي پوست پسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر تانناز بر گرفتگي غشايي فرآيند عصاره آبي پوست پسته :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

نگرانیهای بسیاری که در خصوص اثرات جانبی ضداکسایندههای سنتزی وجود دارد، موجب شده تمایل زیادی به جایگزینی این ضداکسایندهها با ضداکسایندههای طبیعی وجود داشته باشد پوست پسته، دارای ترکیبات پلیفنولی و فلاونوییدی فراوانیاست که دارای ویژگیهای ضداکسایندگی بالایی میباشند. یکی از مناسبترین روشها جهت خالص سازی ترکیبات ضداکساینده موجود در عصاره آبی پوست پسته روش غشایی است اما گرفتگی غشایی، پیشرفت عملیات تغلیظ را با مشکل مواجه میکند. آنزیم تانناز در سه مقدار 0/25و0/5و 1% انجام شد و تاثیر تیمارهای آنزیمی روی شار و گرفتگی غشایی مورد بررسی قرار گرفت

توضیحات بیشتر