فایل ورد اثر ترکيبات فنولي بر ويژگيهاي شير و فراوردههاي لبني دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد اثر ترکيبات فنولي بر ويژگيهاي شير و فراوردههاي لبني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر ترکيبات فنولي بر ويژگيهاي شير و فراوردههاي لبني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد اثر ترکيبات فنولي بر ويژگيهاي شير و فراوردههاي لبني :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
ترکیبات فنولی بعنوان ترکیبات عملگرا در تولید محصولات فراسودمند و اثرات سلامتیبخش آن، در سالهای اخیر از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. ارتباط ترکیبات فنولی در فراوردههای لبنی با بهبود قابلیتهای تکنولوژی تولید و ارزش غذایی بهاثبات رسیده است. از آنجا که حضور ترکیبات فنولی در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی در سلامت و جلوگیری از سرطان دارد، لذا نقش عمدهی این ترکیبات را در فراسودمندی شیر و فراوردههایش نمیتوان نادیده گرفت. حضور ترکیبات فنولی درمنابع گیاهی و مواد غذایی به عنوان آنتیاکسیدانهای طبیعی و ترکیبات عملگرا مطرح است. تواناییآنتی اکسیدانی، مهاررادیکال آزاد و خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولی و میزان حفظ این ترکیبات در فراوردههای لبنی به توانایی واکنش با پروتیینهای شیر وابسته است. در این راستا، اثر این ترکیبات عملگرا بر روی ویژگیهای حسی و میکروبیولوژیکی محصولات، قابل چشم پوشی نیست. هدف از این مقاله، بررسی کاربرد، خصوصیات عملکردی و آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولی میباشد. این مطالعه مروری تلاش میکند محصولات غنی شده با ترکیبات فنولی را بعنوان یک استراتژی امیدبخش در تولید فراوردههای لبنی عملگرا معرفی نماید.
- فایل ورد اثر روانشناسي رنگ در طراحي بسته بندي مواد غذايي | WORD
- فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته | WORD
- فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima) | WORD
- فایل ورد اثر شيرين کننده هاي ساکارزي و فروکتوزي در سندرم متابوليک | WORD
- فایل ورد اثر عصاره گياه جم، اکاليپتوس و انجير معابد بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش | WORD
- فایل ورد اثر عصاره گياه مسواک، حرا و کنار بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش | WORD
- فایل ورد اثر عصاره وليک بر ميزان پروتيين و pH موجود در ماهي قزل آلاي رنگين کمان در شرايط نگهداري سرد | WORD