فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته

لینک دانلود

 فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر زمان و دماي خشک کردن بر ويژگيهاي فيزيکي و کيفي پسته :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

در این مطالعه، اثر زمان (محتوای رطوبت) و دمای خشک کردن (50 ،70،60 و C °80 ( بر ویژگیهای کیفی بررسی شده است. بدین منظور سینتیک خشک کردن و ویژگی های کیفی و ساختاری (چروکیدگی، جذب مجدد آب) به عنوان تابعی از دما و محتوای رطوبتتخمین زده شد. نتایج حاصل از منحنی سینتیک خشک کردن نشان میدهد که زمان خشک کردن با افزایش دما کاهش مییابد. همچنین نتایج نشان داد که اثر رطوبت بر ویژگیهای کیفی (در سطح 5 (%معنی دار بود ولی دما بر هیچ یک از فاکتورهای کیفی اثر معنی دار نداشت. با توجه به عدم معنی داری دما طی خشک کردن و نتایج حاصل از سینتیک خشک کردن، دمای بالاتر، زمان خشک کردن را کاهش مییابد و راه حل مناسبی برای صرفه جویی در انرژی و زمان است

توضیحات بیشتر