فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima)

لینک دانلود

 فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر شرايط استخراج و فرآوري بر محتواي فنول کل ميوه دو رقم زرشک ايراني آبي (Berberis vulgaris) پلويي و) Berberis integerrima) :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

اثرات شرایط استخراج و فراوری شامل رقم (زرشک آبی: A و پلویی: P ،(حلال (آب: W و اتانول: E ،(نور (روشنایی: L و تاریکی: T ،(pH ( 3 و 5/1 (و دمای (C °25 و 50 ،(فراوریهای حرارتی (C °95 و 80 ،(یخچالی کردن (1 و 2 ماه)، انجماد (یک سال)، مایکررویو وپرتودهی گاما (دزهای 5/0 تا 10 کیلوگری) بر ترکیبات زیست فعال مطالعه شد. بیشترین و کمترین مقادیر فنول کل هر دو رقم به ترتیب در شرایط استخراج AET325 - PET325 و AWL350 - PEL350 بودند. بیشترین و کمترین مقادیر فنول کل هر دو رقم به ترتیب در شرایط فرآوری P5 - Pmic و A95 °C - A7.5 kGy بودند

توضیحات بیشتر