فایل ورد اثر عصاره گياه جم، اکاليپتوس و انجير معابد بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش

لینک دانلود

 فایل ورد اثر عصاره گياه جم، اکاليپتوس و انجير معابد بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر عصاره گياه جم، اکاليپتوس و انجير معابد بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر عصاره گياه جم، اکاليپتوس و انجير معابد بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر عصاره گياه جم، اکاليپتوس و انجير معابد بر خصوصيات کيفي ميوه موز کاونديش :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

موز (.Spp Musa (یکی از میوه های مهم گرمسیری می باشد که مشکلات قابل توجهی در ارتباط با ضایعات پس از برداشت در انبار و بازار دارد. به کار بردن عصاره گیاهی جم (cumini Syzygium ،(اکالیپتوس(obliqua Eucalyptus (و انجیر معابد(religiosa Ficus (می تواند باعث کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش عمر قفسهای شود. در همین راستا تیمار غوطهوری میوه موز سبز بالغ با عصاره آبی و الکلی برگ گیاهان جم، اکالیپتوس و انجیر معابد در غلظت 500 میکرو لیتر در لیتر به مدت ده دقیقه انجام شد. میوهها در دمای (C 1 ± 25 (نگهداری شدند. نتایج نشان داد که میوه های موز تیمار شده با عصاره گیاهی در مقایسه با میوه های تیمار نشده، موجب تاخیر مراحل رسیدن میوه شدند. تیمار میوه موز با عصاره گیاهی جم و اکالیپتوس نسبت به میوه های شاهد، بطور معنی داری سبب حفظ رنگ سبز، سفتی و TSS میوه شدند.

توضیحات بیشتر