فایل ورد اثر فعاليت آبي بر پايداري ميکروبي در غذاها

لینک دانلود

 فایل ورد اثر فعاليت آبي بر پايداري ميکروبي در غذاها دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر فعاليت آبي بر پايداري ميکروبي در غذاها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر فعاليت آبي بر پايداري ميکروبي در غذاها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر فعاليت آبي بر پايداري ميکروبي در غذاها :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

فعالیت آبی یکی از ویژگی های بسیار مهم مواد غذایی بوده که از نظر حفظ سلامت ماده غذایی، زمان نگهداری، طعم، ارزش غذایی وبالاخره جنبه های اقتصادی دارای اهمیت فوق العاده ای است. این شاخص به صورت نسبت فشار بخار آب محصول به فشار بخار آب خالصپس از رسیدن به حالت تعادل رطوبتی در همان درجه حرارت تعریف می شود.در فعالیت آبی پایین،اغلب به دلیل عدم سنتزآنزیمهاوپروتیینهای کاربردی مهم رشد وتکثیر بیشتر میکروارگانیسم ها و سنتز مایکوتوکسین های کپکی متوقف می شود. بنابراین کنترل فعالیت آبی روش بسیار موثری برای جلوگیری از تکثیرگونههای عامل فساد وبیماری در مواد غذایی می باشد.

توضیحات بیشتر