فایل ورد اثر فناوري نور پالسي با شدت بالا بر کيفيت مواد غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد اثر فناوري نور پالسي با شدت بالا بر کيفيت مواد غذايي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر فناوري نور پالسي با شدت بالا بر کيفيت مواد غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر فناوري نور پالسي با شدت بالا بر کيفيت مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر فناوري نور پالسي با شدت بالا بر کيفيت مواد غذايي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

فناوری نور پالسی شامل استفاده از لامپهای فلش با گاز خنثی برای تولید پالس های با دوره کوتاه و قدرت بالا درون ناحیه فرکانسی فرابنفش، مریی و فروسرخ است. برخی از کاربردهایPLTدر زمینه زیبایی، درمان پوست، از بین بردن موها و درمان عروق، استریلیزاسیون سطح یا فضای آزمایشگاهها، بیمارستانها، تصفیه کانالهای سیستمهای سرمایشی و گرمایشی و فرایندپخت مانند پوشش دهی دیسکهای نوری، پوش دهی چوب و پیوندهای پلاستیکی و کاهش بار میکروبی غذا و مواد بستهبندیمی باشد. پارامتر های فرایند تاثیرگذار شامل مقایسه بین غیر فعالسازی تکنولوژی پالسی و ممتد، تاثیر پراکنش نوری، افزایش دما، تاثیر شدت تیمار و تاثیر پارامتر های محصول می باشد. تاثیر این فرایند بر مواد غذایی شامل افزایش در اکسیداسیون چربی و تغییرات در رنگ و بو، کاهش ویتامین C قهوه ای شدن آنزیمی، از دست دادن رطوبت و تغییرات بسیار کمی در بافت میباشد.

توضیحات بیشتر