فایل ورد اثر کشتهاي آغازگر تجاري بر خصوصيات شيميايي و حسي پنير فتاي فراپالايش آنالوگ طي دوره رسيدگي

لینک دانلود

 فایل ورد اثر کشتهاي آغازگر تجاري بر خصوصيات شيميايي و حسي پنير فتاي فراپالايش آنالوگ طي دوره رسيدگي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر کشتهاي آغازگر تجاري بر خصوصيات شيميايي و حسي پنير فتاي فراپالايش آنالوگ طي دوره رسيدگي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر کشتهاي آغازگر تجاري بر خصوصيات شيميايي و حسي پنير فتاي فراپالايش آنالوگ طي دوره رسيدگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر کشتهاي آغازگر تجاري بر خصوصيات شيميايي و حسي پنير فتاي فراپالايش آنالوگ طي دوره رسيدگي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

در این پژوهش، اثر کشتهای آغازگر تجاری (704-R and 65-FRC, 2 SafeIT (بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ، طی دوره رسیدگی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نوع آغازگر اثر معنیداری بر pH ،نمک و پروتیین پنیرها دارد (05.0P ،(درحالیکه سایر خواص شیمیایی تحت تاثیر معنیداری قرار نگرفتند. نوع آغازگر بر ویژگیهای حسی پنیرها نیز اثر معنیداری نداشت، با اینحال، پنیرهای تولید شده از آغازگر 2 SafeIT در مقایسه با پنیرهای تولید شده از آغازگرهای 65-FRC و -R 704 از امتیازات حسی بالاتری برخوردار بودند.

توضیحات بیشتر