فایل ورد اثر گياه اوجي بر روي روغن کانولا در دماي محيط

لینک دانلود

 فایل ورد اثر گياه اوجي بر روي روغن کانولا در دماي محيط دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر گياه اوجي بر روي روغن کانولا در دماي محيط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر گياه اوجي بر روي روغن کانولا در دماي محيط،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر گياه اوجي بر روي روغن کانولا در دماي محيط :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

واکنش های متعددی از جمله اکسیداسیون، باعث تخریب روغن ها می گردد. بنابراین استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی، امری اجتناب ناپذیر است. با توجه به اینکه، استفاده از آنتی اکسیدان های سنتتیک، بخاطر سمی بودن و امنیت مواد غذایی،بحث برانگیز است، بررسی آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات مصنوعی، اهمیت ویژه ای دارد. در این مطالعه به بررسی تاثیر عصاره اوجی بر شاخص های پراکسید، کربونیل، اندیس یدی و پایداری اکسایشی روغن کانولا، طی شرایط ذخیره سازی پرداخته شد. جهت انجام این مطالعه، بهترین عصاره از لحاظ خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره US- Ethanol-water بوده که در آماده سازی نمونه های روغن از آن استفاده شد. جهت تعیین عدد پراکسید و کربونیل، از فرمول مخصوص هرکدام، پس از ترسیم منحنی کالیبراسیون استفاده شد. همچنین جهت تعیین شاخص پایداری اکسایشی از دستگاه رنسیمت مدل 743 استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که عصاره اوجی، توانایی پایدار کردن روغن کانولا طی شرایط ذخیره سازی را با توجه به مولفه های مورد آزمایش دارد. همچنین عصاره یاد شده، عملکرد مناسبی در پایین نگاه داشتن اعداد پراکسید و کربونیل داشته و باعث زیادشدن شاخص پایداری اکسایشی می گردد

توضیحات بیشتر