فایل ورد اثر ميدان الکترواستاتيکي ولتاژ بالا بر نگهداري مواد غذايي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد اثر ميدان الکترواستاتيکي ولتاژ بالا بر نگهداري مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر ميدان الکترواستاتيکي ولتاژ بالا بر نگهداري مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد اثر ميدان الکترواستاتيکي ولتاژ بالا بر نگهداري مواد غذايي :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
افزایش نیاز به انرژی و کاربرد بیشتر فرآیندهای انرژی بر؛ صنعت غذا را مجبور به بررسی فرآیندهای جایگزین کرده است یکی از فرآیندهای جایگزین استفاده از میدان الکتریکی ولتاژ بالا می باشد که اساس آن بر تولید باد الکتریکی توسط تخلیه کرونایی استوار است واز جمله مزایای آن در مقایسه با سایر روش ها میزان ناچیز انرژی مصرفی، طراحی غیرمکانیکی، سادگی و کنترل سریع آن است. با توجهبه ثابت بودن ولتاژ ،دو عامل تعیین کننده در مقدار انرژی مصرفی، شدت جریان مصرفی و مدت زمان فرآیند می باشد در این فرآیند شدت جریان مصرفی در فرآوری مواد غذایی بسیار پایین می باشد. مطالعاتی که تا به حال در صنایع غذایی در زمینه کاربرد میدان های ولتاژ بالا صورت گرفته بیشتر در زمینه خشک کردن، انجماد و رفع انجماد مواد غذایی بوده است؛ در این مقاله مروری به بررسی کیفیتمواد غذایی در حین نگهداری میوه و سبزی، انجماد و رفع انجماد گوشت تحت تیمار میدان الکتریکی ولتاژ بالا پرداخته می شود. نتایج حاصل از مطالعات صورت گرفته نشان می دهد میدان الکتریکی ولتاژ بالا قادر به حفظ کیفیت نسبی مواد غذایی در فرآیندهای نگهداری و انجماد می باشد و باتوجه به صرف انرژی کمتر نسبت به سایر روش ها می تواند جایگزین سایر روش های انرژی بر شود
- فایل ورد اثر نوع و غلظت صمغهاي دانه شاهي و دانه قدومه شيرازي بر جذب روغن و حفظ رطوبت سيبزميني سرخ شده | WORD
- فایل ورد اثرات آبياري و کود نيتروژني بر خصوصيات کيفي چاي Camellia sinensis (L.) O. Kuntze | WORD
- فایل ورد اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روي هورمون هاي تنظيم کننده انرژي | WORD
- فایل ورد اثرات مخلوط کردن روغنهاي دانه کنجد، اوليين پالم و کانولا بر ميزان تشکيل ديانهاي مزدوج در طي فرايند حرارتي | WORD
- فایل ورد ارزيابي اثر پوشش دهي صمغ فارسي به دو روش غوطهوري و پاششي بر کيفيت چيپس سيبزميني | WORD
- فایل ورد ارزيابي اثر پوشش دهي صمغ فارسي و مرو به دو روش غوطهوري و پاششي برخصوصيات بافتي چيپس سيبزميني با استفاده از روش ماتريس وقوع همزماني سطح خاکستري | WORD
- فایل ورد ارزيابي اثر پوشش دهي صمغ فارسي و مرو به دو روش غوطهوري و پاششي برسنتيک افت رطوبت و جذب روغن چيپس سيبزميني | WORD