فایل ورد اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روي هورمون هاي تنظيم کننده انرژي

لینک دانلود

 فایل ورد اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روي هورمون هاي تنظيم کننده انرژي دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روي هورمون هاي تنظيم کننده انرژي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روي هورمون هاي تنظيم کننده انرژي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثرات شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ساکارز، فروکتوز و گلوکز روي هورمون هاي تنظيم کننده انرژي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

تغذیه و تنظیم انرژی اهمیت زیادی برای سلامت عمومی دارد. شواهدی از منابع متعدد که در دهه اخیر جمعآوری شده است، ثابت کردهاند که افزایش قابل توجه اضافه وزن و چاقی تاثیرات نامطلوبی بر روی سلامت دارد.هورمونهای تنظیمکننده انرژی به کنترل گرسنگی و اشتها کمک میکنند. در مورد اثرات استفاده از شیرین کننده ها روی این هورمون ها تحقیقات متعددی انجام شده است و اختلاف نظر های زیادی وجود دارد. آزمونهایکنترلشدهی تصادفی که شربت ذرت فروکتوز بالا را با ساکارز مقایسه میکنند، نشان دادهاند که این دو نوع قند در مورد هورمونهای تنظیم کننده انرژی رفتار یکسان دارند اما در مورد فروکتوز خالص در مقابل گلوکز خالص این دوقند در ارتباط با هورمونهای تنظیم کننده انرژی رفتار متفاوتی از خود نشان میدهند. نهایتا به نظر می رسد با توجه به وجود نتایج متفاوت در این زمینه، به آزمونهای کنترلشدهی تصادفی بیشتری که قندهای حاوی فروکتوز(فروکتوز، شربت ذرت فروکتوز بالا و ساکارز) را نسبت به گلوکز از نظر تاثیر بر روی هورمونهای تنظیم کننده انرژی را با یکدیگر مقایسه میکنند نیاز است.

توضیحات بیشتر