فایل ورد ارزيابي اثر ماده فعال سطحي اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگي غشاي PVDF درتغليظ اسيدهاي چرب امگا- 3

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي اثر ماده فعال سطحي اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگي غشاي PVDF درتغليظ اسيدهاي چرب امگا- 3 دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي اثر ماده فعال سطحي اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگي غشاي PVDF درتغليظ اسيدهاي چرب امگا- 3  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي اثر ماده فعال سطحي اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگي غشاي PVDF درتغليظ اسيدهاي چرب امگا- 3،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي اثر ماده فعال سطحي اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگي غشاي PVDF درتغليظ اسيدهاي چرب امگا- 3 :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

در این تحقیق به بررسی عملکرد غشای بسپاری پلی وینیلیدین دی ان فلوراید در تغلیظ امگا- 3 موجود در فانوس ماهی پرداخته شده است. از افزودنی اسپن 85 به منظور بهبود عملکرد غشاهای بسپاری استفاده شد. رفتار گرفتگی غشاها و سازوکارهای موثر بر چگونگی گرفتگی آنها نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از افزایش درصد تغلیظ امگا -3تا42/64 % در ازای افزودن اسپن 85 تا 2% وزنی بوده است. افزودن بیشتر اسپن 85 تا 4% موجب اختلال در عملکرد غشا شده و درصد تغلیظ را کاهش داد. ارزیابی گرفتگی غشاها نشان داد که سازوکارهای مختلفی بر گرفتگی ایجاد شده در سطح غشاها موثرند. انسداد کامل حفرات و لایه کیک به ترتیب بیشترین و کمترین تاثیر را بر گرفتگی ایجاد شده بر سطح غشاها داشته اند

توضیحات بیشتر