فایل ورد ارزيابي برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي عصاره عناب

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي عصاره عناب دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي عصاره عناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي عصاره عناب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي عصاره عناب :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :4

چکیده مقاله:

در این پژوهش، ماده اولیه مخلوطی از عنابهای کشت شده در باغهای استان خراسان رضوی انتخاب گردید و به روش حرارتی شربتی با درصد مواد جامد محلول (Brix (60 تهیه شد. در این تحقیق برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنستانتره عناب نظیر اسیدیته قابلتیتراسیون، قند کل، قند احیاء کننده، ساکاروز و pH با هدف ارزیابی خصوصیات این محصول به عنوان یک ماده غذایی مکمل در برخی ازمحصولات صنایع غذایی اندازه گیری گردید. مقدار اسیدیته کل قابل تیتراسیون محصول برحسب اسید عمده (اسید سیتریک) اندازه گیری شد و میزان آن 8,0 گرم در صد گرم نمونه بود. اندازه گیری قند به روش لین – اینون انجام شد و میزان قند کل برابر 4,38 %و میزان قنداحیاء کننده 8,22 %و میزان ساکاروز 82,14 %بود. اندازه گیری pH با استفاده از pH متر Metrohm مدل 691 انجام گردید و میزانpH برابر با 08,5 بود. آزمایشها در سه تکرار انجام گردید. این نتایج نشان میدهد که با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب، امکان کاربرد آن به عنوان مکمل غذایی در صنعت فرآوری و تولید مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی فراسودمند یا عملگرا وجود دارد.

توضیحات بیشتر