فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي کيک يزدي

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي کيک يزدي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي کيک يزدي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي کيک يزدي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر برخي از خصوصيات فيزيکوشيميايي کيک يزدي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر افزودن عصاره عناب بر روی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی کیک شامل فعالیت آبی، بافت نمونه، حجم مخصوص، درصد رطوبت و pH مورد مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب در سه سطح 2 ، 4 و 6 درصد وزنی در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولیدکیک مورد استفاده قرار گرفت و اثرات آن برروی موارد فوق در 3 بازه زمانی 2 ساعت، 3 و 6 روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دستآمده با نمونه شاهد مقایسه شد. پس از ارزیابی نتایج فعالیت آبی، بافت نمونه و درصد رطوبت در بازه های زمانی فوق تغییر چشمگیری در هیچکدام از نمونه ها مشاهده نشد اما با گذشت زمان و همچنین افزایش مقدار عصاره عناب مقدار pH در نمونه ها کاهش چشمگیری داشت همچنین حجم مخصوص تمام نمونه ها تا 3 روز بعد از پخت روند کاهشی آرامی داشت اما پس از گذشت 3 روز سرعت کاهش حجم مخصوص به شدت افزایش پیدا کرد.

توضیحات بیشتر