فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
در این پژوهش اثر افزودن عصاره عناب بر روی خواص حسی، تخلخل و رنگ کیک یزدی مورد مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب در سه سطح 2و4 و 6 درصد وزنی در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید کیک مورد استفاده قرار گرفت و اثرات آن برروی موارد فوق در 3بازه زمانی 2 ساعت، 3 و 6 روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دست آمده با نمونه شاهد مقایسه شد. نتایج ارزیابی حسی توسط گروه ارزیاب تصادفی مشخص نمود که پذیرش کلی کیکهای حاوی 4 و 6 درصد عصاره عناب بیشتر از سایرنمونه هاست همچنین نتایج آنالیز تصویر نشان داد که رنگ پوسته کیک های حاوی 4 و 6 درصد عصاره عناب مقدار اندکی تیره تر از سایر نمونه هاست اما مقدار تخلخل آنها افزایش چشمگیری نسبت به سایر نمونه ها داشت.
- فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير | WORD
- فایل ورد ارزيابي خصوصيات فيزيکوشيميايي محلول شکرتحت تاثير تکنيک تبادل يوني و دما | WORD
- فایل ورد ارزيابي خواص زيست فعالي پروتيين هيدروليز شده استخراج شده از ماهي کامل کيلکاي معمولي cultriventris Clupeonella (به منظور افزودني موادغذايي) | WORD
- فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک | WORD
- فایل ورد ارزيابي شرايط توليد سيتريک اسيد از تفاله سياه دانه به روش تخمير در بستر جامد | WORD
- فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري | WORD
- فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ | WORD