فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ کيک يزدي به روش پردازش تصوير :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر افزودن عصاره عناب بر روی خواص حسی، تخلخل و رنگ کیک یزدی مورد مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب در سه سطح 2و4 و 6 درصد وزنی در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید کیک مورد استفاده قرار گرفت و اثرات آن برروی موارد فوق در 3بازه زمانی 2 ساعت، 3 و 6 روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دست آمده با نمونه شاهد مقایسه شد. نتایج ارزیابی حسی توسط گروه ارزیاب تصادفی مشخص نمود که پذیرش کلی کیکهای حاوی 4 و 6 درصد عصاره عناب بیشتر از سایرنمونه هاست همچنین نتایج آنالیز تصویر نشان داد که رنگ پوسته کیک های حاوی 4 و 6 درصد عصاره عناب مقدار اندکی تیره تر از سایر نمونه هاست اما مقدار تخلخل آنها افزایش چشمگیری نسبت به سایر نمونه ها داشت.

توضیحات بیشتر