فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر افزودن ترکیبی از عصاره عناب و عناب خشک ریز شده بر روی خواص حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری مورد % مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب و عناب خشک در سه سطح وزنی 5% عصاره و 5% عناب خشک ، 6% عصاره و 4% عناب خشک و 4عصاره و 6% عناب خشک در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید نان همبرگری مورد استفاده قرار گرفتند و اثرات آنها بر روی موارد فوقدر 3 بازه زمانی 2 ساعت، 1 و 3 روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دست آمده با نمونه شاهد مقایسه شد. نتایج ارزیابی حسی توسط گروه ارزیاب تصادفی مشخص نمود که پذیرش کلی نانهای حاوی 5% عصاره و 5% عناب خشک بیشتر از سایر نمونه هاست همچنین نتایج آنالیز تصویر نشان داد که رنگ پوسته نان های حاوی 5% عصاره و 5% عناب خشک در تمامی بازه های زمانی روشن تر از سایر نمونه هاست اما مقدار تخلخل نان های حاوی 6% عصاره و 4% عناب خشک در تمام بازه های زمانی بیشتر از سایر نمونه هاست

توضیحات بیشتر