فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد ارزيابي تاثير عصاره عناب به عنوان افزودني فراسودمند بر خصوصيات حسي، تخلخل و رنگ نان همبرگري به روش پردازش تصوير :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
در این پژوهش اثر افزودن ترکیبی از عصاره عناب و عناب خشک ریز شده بر روی خواص حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری مورد % مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب و عناب خشک در سه سطح وزنی 5% عصاره و 5% عناب خشک ، 6% عصاره و 4% عناب خشک و 4عصاره و 6% عناب خشک در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید نان همبرگری مورد استفاده قرار گرفتند و اثرات آنها بر روی موارد فوقدر 3 بازه زمانی 2 ساعت، 1 و 3 روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دست آمده با نمونه شاهد مقایسه شد. نتایج ارزیابی حسی توسط گروه ارزیاب تصادفی مشخص نمود که پذیرش کلی نانهای حاوی 5% عصاره و 5% عناب خشک بیشتر از سایر نمونه هاست همچنین نتایج آنالیز تصویر نشان داد که رنگ پوسته نان های حاوی 5% عصاره و 5% عناب خشک در تمامی بازه های زمانی روشن تر از سایر نمونه هاست اما مقدار تخلخل نان های حاوی 6% عصاره و 4% عناب خشک در تمام بازه های زمانی بیشتر از سایر نمونه هاست
- فایل ورد ارزيابي خصوصيات فيزيکوشيميايي محلول شکرتحت تاثير تکنيک تبادل يوني و دما | WORD
- فایل ورد ارزيابي خواص زيست فعالي پروتيين هيدروليز شده استخراج شده از ماهي کامل کيلکاي معمولي cultriventris Clupeonella (به منظور افزودني موادغذايي) | WORD
- فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک | WORD
- فایل ورد ارزيابي شرايط توليد سيتريک اسيد از تفاله سياه دانه به روش تخمير در بستر جامد | WORD
- فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري | WORD
- فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ | WORD
- فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ | WORD