فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي خواص نانوفيبر ژلاتين داراي اتصال عرضي با کافييک اسيد به عنوان ترکيب فنوليک :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه تهیه و ارزیابی نانوالیاف ژلاتین دارای اتصال عرضی به روش الکتروریسی می باشد. بدین منظور یک ترکیب فنولیک طبیعی به نام کافییک اسید جهت ایجاد اتصال عرضی استفاده شده و در ادامه الکتروریسی ژلاتین انجام شده است. خواص محلول ژلاتینشامل هدایت الکتریکی، گرانروی و کشش سطحی مورد بررسی قرار گرفته اند. نانوالیاف ژلاتین به وسیله ی میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM (و طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR (ارزیابی شدند. یافته ها حاکی از آن بود که ایجاد اتصال عرضی در ژلاتین به کمک کافییک اسید منجر به افزایش معنی داری در هدایت الکتریکی می گردد. این در حالی است که ایجاد اتصال عرضی سبب کاهش گرانروی و کشش سطحی می گردد. بر اساس تصاویر میکروسکوپی شکل الیاف تغییر چندانی نداشت اما پراکندگی قطر در الیاف مشاهدهشد. همچنین قطر متوسط الیاف نسبت به ژلاتین فاقد اتصال عرضی افزایش معنی داری را نشان داد. در بررسی مربوط به طیف سنجی مادون قرمز، این احتمال وجود دارد که کافییک اسید با گروه های C-N-C مولکول ژلاتین پیوند داده باشد.

توضیحات بیشتر