فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي غير مخرب کيفيت گوجه فرنگي زيتوني به وسيله طيف سنجي فير نوري درطي انبارداري :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

امروزه تعیین کیفیت محصولات کشاورزی مانند میوه ها و سبزی جات یکی از فعالیت های پس از برداشت است که با توجه به رشد تقاضا برای محصولات با کیفیت بالا، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. عواملی همچون میزان مواد جامد محلول، اسیدیته و سفتی از جملهعوامل میزان رسیدگی محصولات به شمار می آیند. هدف از انجام این پژوهش مقایسه طیف مریی و مادون قرمز نزدیک جذبی از گوجهزیتونی و تدوین مدلی برای پیش گویی مواد جامد محلول، PH و اسیدیته تیتراسیون گوجه زیتونی بود. برای این منظور از سه ناحیه درجهت افقی در ناحیه بین 370nm الی nm 1040 طیف نگاری انجام شد.در نهایت مدل کالیبراسیونی با استفاده از روش های آنالیز مولفههای اصلی (PCA (و کمترین توان های دوم جزیی (PLS (تدوین گشت. نتایج آزمایشات نشان داد که طیف جذبی به نمونه موردآزمایش و مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد و مشخص گردید که می توان با انجام طیف سنجی مادون قرمز خصوصیات کیفی مورد نظرمیوه را به صورت غیر مخرب پیشگویی کرد.

توضیحات بیشتر