فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره بهار نارنج استخراج شده با استفاده ازاولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

اکسیژن فعال و رادیکال های آزاد تاثیرات نامطلوبی برای سلامتی دارند، آنتی اکسیدان ها تولید رادیکال آزاد را به مقدار زیادی کاهش می دهند. در این تحقیق بهینه سازی فرآیند استخراج عصاره آنتی اکسیدانی بهار نارنج به روش اولتراسوند مورد بررسی قرار گرفته است. دراین تحقیق از متدولوژی سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیر زمان،نسبت جامد به حلال،و دما بر راندمان ترکیباتآنتی اکسیدانی استخراج شده بهارنارنج بهره گرفته شد.هدف از این پژوهش تعیین بیشینه قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH از عصاره بهار نارنج توسط امواج اولتراسوند بود.نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون حاکی از آن بود که در روش استخراج به کمک اولتراسوند شرایط عملیاتی بهینه، نسبت جامد به حلال %00/10 ، زمان min 81/39 و دمای 01/50 درجه سانتیگراد میزان قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH) 1732/91 (می باشد که در این شرایط میزان مطلوبیت 88 %است.

توضیحات بیشتر