فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنيک سطح پاسخ :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

آنتی اکسیدان ها به دلیل ویژگی های گسترده بیولوژیکی و نقش آن ها در جلوگیری از بروز بیماری های مختلف، به عنوان ترکیبات سلامت بخش مورد توجه می باشد.شکوفه پرتقال حاوی مقادیر نسبتا بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است، در این تحقیق از متدولوژیسطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیر زمان،نسبت جامد به حلال،و دما بر راندمان ترکیبات آنتی اکسیدانی استخراجشده شکوفه پرتقال بهره گرفته شد.هدف از این پژوهش تعیین بیشینه قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH از عصاره شکوفه پرتقال توسط امواج اولتراسوند بود.نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون از آن بود که در روش استخراج به کمک اولتراسوندشرایط عملیاتی بهینه، نسبت جامد به حلال %00/10 ، زمان min 01/20 و دمای 50 درجه سانتیگراد میزان قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH) 2783/88 (می باشد که در این شرایط میزان مطلوبیت 82 %است.

توضیحات بیشتر