فایل ورد ارزيابي کيفيت پروتيين در آردهاي با درجات استخراج مختلف دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد ارزيابي کيفيت پروتيين در آردهاي با درجات استخراج مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي کيفيت پروتيين در آردهاي با درجات استخراج مختلف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد ارزيابي کيفيت پروتيين در آردهاي با درجات استخراج مختلف :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
عوامل مختلفی، مثل کمیت و کیفیت پروتیین، کیفیت نان را تحت تاثیر قرار می دهند، اما کیفیت پروتیین، ویژگی مهم تری می باشد وگلوتن، مهم ترین پروتیین گندم است. در این مطالعه، کیفیت گلوتن با آزمون های گلوتن ایندکس، رسوب زلنی و فارینوگراف تعیین می شود. آرد گندم با درجات استخراج 70%,85 % و 98 % تهیه شد. نتایج نشان می دهند که در سطح 99 %، در آردهای 98 % و 85 %، بین عددکیفیت فارینوگراف و گلوتن ایندکس، همبستگی مثبت و معناداری وجود دارد. در آرد با درجه استخراج 70 %، رسوب زلنی، گلوتن ایندکس و پایداری، همبستگی مثبت و معنی داری در سطح 99 % دارند. بنابراین، روش مناسب جهت تعیین کیفیت گلوتن گندم و آرد، به خاکستر گندم و آرد بستگی دارد.
- فایل ورد ارزيابي محتوي الکل نمونه هاي ماءالشعير وارداتي و توليد شده در داخل کشور با سه روش تقطير ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافي گازي | WORD
- فایل ورد ارزيابي ميزان غلظت فلزات سنگين در آرد گندم تمام انواع نان هاي عرضه شده درسطح شهر همدان | WORD
- فایل ورد ارزيابي نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژي پودر گوجه فرنگي | WORD
- فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي بافتي و حسي توفوي حاوي شير پس چرخ و صمغ کتيرا | WORD
- فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي فيزيکي دانه وآرد دانه ماشک گل خوشه اي به عنوان يک منبع پروتييني بومي جديد | WORD
- فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد | WORD
- فایل ورد اسانسهاي گياهي و سلامت غذايي | WORD