فایل ورد ارزيابي نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژي پودر گوجه فرنگي

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژي پودر گوجه فرنگي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژي پودر گوجه فرنگي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژي پودر گوجه فرنگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژي پودر گوجه فرنگي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

امروزه حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به زمان ماندگاری محصول و کاهش هزیته های حمل و نقل مورد توجه قرار گرفته است. خشک کردن کردن پاششی به کمک اتمایزر فراصوت مناسب ترین روش برای رطوبت گیری از محصولات کشاورزی و غذایی است که درفاز مایع می باشند. در این پژوهش برای ارزیابی نازل فراصوت اندازه ذرات و مرفولوژی مورد مطالعه قرار گرفت. در این پژوهش برای تولیدپودر گوجه فرنگی 10 کیلوگرم گوجه فرنگی تهیه شد. نازل فراصوتی استفاده شده دارای فرکانس ثابت20KHz بود.. اندازه گیری توزیع ذرات و پارامترهای شکل، با استفاده از روش تجزیه و تحلیل عکس های دوبعدی انجام گرفت، سپس از نرم افزار Digimizer برای تفسیر تصاویر تهیه شده توسط میکروسکوپ نوری کمک گرفته شد. با توجه به تجزیه و تحلیل های دو بعدی نازل فراصوت دارای پاشش یکنواخت می باشد. کوچکترین اندازه ذرات با میانگین اندازه8/19 و بزرگترین میانگین ذرات در با میانگین اندازه20/02تولیدشد پارامترهای شکل نشان داد که پودرهای تولید شده شکل های نامتعارفی دارند

توضیحات بیشتر