فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي بافتي و حسي توفوي حاوي شير پس چرخ و صمغ کتيرا دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي بافتي و حسي توفوي حاوي شير پس چرخ و صمغ کتيرا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي بافتي و حسي توفوي حاوي شير پس چرخ و صمغ کتيرا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي بافتي و حسي توفوي حاوي شير پس چرخ و صمغ کتيرا :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
توفو یا پنیر سویا یکی از مهم ترین و معروف ترین غذاهای شرق آسیاست که به عنوان یک فرآورده مغذی مشتقشده از شیر سویا و منبع مهمی از پروتیین گیاهی شناخته می شود. در این تحقیق با جایگزینی مقادیر 0 ،15 و 25 %از شیر سویا با شیر پس چرخ و هم چنینافزودن صمغ کتیرا در مقادیر 125/0 %و 25/0 ،%تغییراتی در ویژگی های بافتی و حسی توفو ایجاد گردید که مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که افزودن شیر پس چرخ و صمغ کتیرا به توفو باعث کاهش نیروی لازم طی آزمون فشار و نفوذ (کاهش سفتی) در تمامی نمونه ها گردید به طوری که در تمام آزمونهای بافتی، توفوی شاهد سفتترین بافت (12/8 N (را دارا بود. نتایج ارزیابی حسی نیزحاکی از آن بود که توفوهای حاوی شیر پسچرخ و صمغ کتیرا از لحاظ ویژگیهای طعم، رنگ و پذیرش کلی مطلوبتر از نمونه شاهد بودند لذا افزودن شیر پسچرخ و صمغ کتیرا می تواند شاخص های کیفی توفو را افزایش بخشد.
- فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي فيزيکي دانه وآرد دانه ماشک گل خوشه اي به عنوان يک منبع پروتييني بومي جديد | WORD
- فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد | WORD
- فایل ورد اسانسهاي گياهي و سلامت غذايي | WORD
- فایل ورد استخراج آنتوسيانينها از تفاله انگور قرمز (فخري) با استفاده از نانوذرات جاذب مغناطيسي پلي وينيل الکل به روش اسپکتروفتومتري مريي فرابنفش | WORD
- فایل ورد استخراج اسانس از گياه رازيانه به کمک تقطير با آب | WORD
- فایل ورد استخراج اسانس زيره سياه به روش افت فشار کنترل شده سريع | WORD
- فایل ورد استخراج ترکيبات فنولي از برگ گياه گلپر(Heracleum persicum) به کمک امواج فراصوت | WORD