فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد

لینک دانلود

 فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي ويژگي هاي کلي پفک فراسودمند حاوي پودر کنجد :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

کنجد منبع غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی، توکوفرول، اسیدهای چرب ضروری، فیبر و پروتیین است و در سالهای اخیر، مصرف آن در محصولات غذایی جهت افزایش ارزش تغذیه ای مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق، به منظور اصلاح ویژگی های تغذیه ای پفک،پودر کنجد با نسبتهای صفر ( نمونه کنترل)، 5 ،% 10 ،% 15 % به بلغور ذرت اضافه شد و نمونه ها از نظر درصد پروتیین، فیبر و حجممورد بررسی قرار گرفتند. ویژگی های حسی نمونه ها نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده میزان پروتیین و فیبر، با افزایش درصد کنجد در نمونه ها به طور معنی داری (05/0 <p (افزایش یافت. همچنین حجم نمونه ها نیز با افزایش درصد کنجد، کاهش معنی داری (05/0 <p (یافت. بررسی ویژگی های حسی نیز نشان داد که افزایش درصد پودر کنجد باعث تاثیر در طعم و خصوصیات فیزیکی پفک می گردد که در میان نمونه ها، نمونه حاوی 10 %پودر کنجد دارای مقبولیت بیش تری بود.

توضیحات بیشتر