فایل ورد استخراج اسانس از گياه رازيانه به کمک تقطير با آب

لینک دانلود

 فایل ورد استخراج اسانس از گياه رازيانه به کمک تقطير با آب دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استخراج اسانس از گياه رازيانه به کمک تقطير با آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استخراج اسانس از گياه رازيانه به کمک تقطير با آب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استخراج اسانس از گياه رازيانه به کمک تقطير با آب :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

در این مطالعه گیاه رازیانه به دلیل داشتن مزایایی از قبیل قیمت پایین و قابلیت در دسترس بودن و به دلیل کشت در اکثر نقاط ایران مورد بررسی قرار گرفت. استخراج اسانس از بذر به کمک تقطیر با آب و با استفاده از دستگاه کلونجر انجام شد. مقدار ترانس آنتول موجوددر بذر رازیانه به عنوان هدف تحقیق در نظر گرفته شد. برای جداسازی و تشخیص ترکیبات موجود در اسانس رازیانه از دستگاهکروماتوگرافیگازی GC متصل به طیف سنج جرمی MSS/GC استفاده شد. مساحت سطح زیر پیک حاصل از کروماتوگرافی به عنوانمعیار ارزیابی ترکیبات مورد استفاده قرار گرفت. ترانس آنتول به عنوان ترکیب شاخص، بالاترین درصد را در حدود 42/78 % در مقایسه با سایر ترکیبات داشت.

توضیحات بیشتر