فایل ورد استخراج اسانس زيره سياه به روش افت فشار کنترل شده سريع

لینک دانلود

 فایل ورد استخراج اسانس زيره سياه به روش افت فشار کنترل شده سريع دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استخراج اسانس زيره سياه به روش افت فشار کنترل شده سريع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استخراج اسانس زيره سياه به روش افت فشار کنترل شده سريع،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استخراج اسانس زيره سياه به روش افت فشار کنترل شده سريع :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

استخراج اسانس و ترکیبات طبیعی از گیاهان از جمله زمینههای مورد توجه در صنعت غذا محسوب میشود. از جمله روشهای نوین، استخراج با روش افت فشار کنترل شده سریع است که برای اولین بار در ایران به کاربرده میشود. استخراجبذر زیره سیاه به این روش به انجام رسید و بهینه سازی شرایط فرآیند با روش آماری سطح پاسخ RSM صورت گرفت. عاملهای موثر بر فرآیند شامل زمان گرمادهی (20s -60 ،( فشار(bar 1 -5/3 ،(اندازه ذرات(mm 3/0 -18/1 (و تعداد سیکل (1 -12 (در نظر گرفته شدند. شرایط بهینه زمان 20s ،فشارbar 5/3 ، اندازه ذرات mm 4/0 و تعداد سیکل 9 به دست آمد. نتایج آنالیز اسانس با کروماتوگرافی گازی(GC (در شرایط بهینه نشان داد که بازده استخراج کلی نسبت به تقطیر آبی 50% افزایش دارد و مقدار ترکیب اصلی زیره سیاه یعنی کومین آلدیید، نسبت به تقطیر آبی بیشتر بوده که نشان از کیفیت بهتر اسانس بدست آمده است.

توضیحات بیشتر