فایل ورد استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتيين پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسيد کاهش يافته

لینک دانلود

 فایل ورد استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتيين پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسيد کاهش يافته دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتيين پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسيد کاهش يافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتيين پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسيد کاهش يافته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتيين پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسيد کاهش يافته :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است. ملاس از ضایعات کارخانجات قند بوده و دارای مقدار قابل توجهی رنگ سیاه خوراکی میباشد که با توجه به قیمت ارزان ملاس و امکان جداسازیرنگ از آن، منبع مناسبی برای تولید رنگ بشمار میآید. در این پژوهش امکان سنجی استخراج رنگ به کمک جاذب پوسته تخم مرغدوپه شده با اکسید گرافن کاهش یافته مورد بررسی قرار گرفت و تاثیر شرایط عملیاتی آن بر بهبود بازده استخراج رنگ مطالعه شد. مقدار جاذب به نسبت 1 به 100 وزنی، طول موج بهینه برای مطالعه رنگ 420 نانو متر انتخاب شد. در این تحقیق تاثیر شرایط عملیاتی سرعتشویش، دما، نوع و ترکیب حلال و تغییرات pH با انتخاب مقدار جاذب مشخص بر بازده استخراج رنگ مطالعه شد و بهترین مقدار بازدهاستخراج رنگ در مقدار جاذب 1/0 گرم، 5= pH ، دمای c 20 ،حلال اتانول حاوی (%5 HCl ،(سرعت شویش min/5ml/0 ،43,80 % بدست آمد.

توضیحات بیشتر