فایل ورد استخراج و آناليز مواد فرار آبليمو با استفاده فيبر پلي آنيلين و کروماتوگرافي گازي

لینک دانلود

 فایل ورد استخراج و آناليز مواد فرار آبليمو با استفاده فيبر پلي آنيلين و کروماتوگرافي گازي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استخراج و آناليز مواد فرار آبليمو با استفاده فيبر پلي آنيلين و کروماتوگرافي گازي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استخراج و آناليز مواد فرار آبليمو با استفاده فيبر پلي آنيلين و کروماتوگرافي گازي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استخراج و آناليز مواد فرار آبليمو با استفاده فيبر پلي آنيلين و کروماتوگرافي گازي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

ذرات پلی آنیلین با استفاده از روش پلیمراسیون شیمیایی بر روی بسترهای پلی استری در حضور اکسنده دی کرومات پتاسیم سنتز گردید. ذرات سنتز شده یکنواخت و با چسبندگی مناسبی بر روی بستر ترسیب شد. تکنیک ریزاستخراج فاز جامد با استفاده از فیبر پلیآنیلین از فضای فوقانی و دستگاه گاز کروماتوگرافی جهت جداسازی و شناسایی ترکیبات فرارآبلیمو مورد بررسی قرار گرفت. ترکیبات فرارموجود درآبلیمو با دستگاه کروماتوگرافی گازی با آشکارساز یونش شعله ای بررسی گردید. تاثیر چندین فاکتور موثر در استخراج مواد فرار بررسی شد. دمای استخراج (60-90 درجه سانتی گراد)، زمان استخراج (5-15دقیقه)، مقدار نمک (5/0-5 درصد) و سرعت همزدن (200-600 دور در دقیقه) به عنوان فاکتورهای موثرمورد ارزیابی قرار گرفت. طرح آماری مرکب مرکزی برای بهینه سازی شرایط استخراجمواد فرار از آبلیمو استفاده شد. پس از مدلسازی داده ها شرایط بهینه استخراج از جمله دمای استخراج 6/79 درجه سانتی گراد و زمان استخراج 7/14 دقیقه، مقدار نمک 62/0 درصد و سرعت همزدن 8/217 دور در دقیقه بدست آمد. نتایج بدست آمده نشان داد فیبرهای پلی استری اصلاح شده با پلی آنیلین توانایی استخراج ترکیبات فرار مواد غذایی و آنالیز آنها با دستگاه کروماتوگرافی گازی را دارد.

توضیحات بیشتر