فایل ورد استخراج و تغليظسازي پروتيين ماهي کيلکا به عنوان ماهي تيره گوشت و ساردين به عنوان ماهي سفيد گوشت به روش تغيير pH و سوريمي و مقايسه خصوصيات بافتي آن

لینک دانلود

 فایل ورد استخراج و تغليظسازي پروتيين ماهي کيلکا به عنوان ماهي تيره گوشت و ساردين به عنوان ماهي سفيد گوشت به روش تغيير pH و سوريمي و مقايسه خصوصيات بافتي آن دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استخراج و تغليظسازي پروتيين ماهي کيلکا به عنوان ماهي تيره گوشت و ساردين به عنوان ماهي سفيد گوشت به روش تغيير pH و سوريمي و مقايسه خصوصيات بافتي آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استخراج و تغليظسازي پروتيين ماهي کيلکا به عنوان ماهي تيره گوشت و ساردين به عنوان ماهي سفيد گوشت به روش تغيير pH و سوريمي و مقايسه خصوصيات بافتي آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استخراج و تغليظسازي پروتيين ماهي کيلکا به عنوان ماهي تيره گوشت و ساردين به عنوان ماهي سفيد گوشت به روش تغيير pH و سوريمي و مقايسه خصوصيات بافتي آن :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :12

چکیده مقاله:

سوریمی و پروتیین ایزوله ماهی، پروتیین تغلیظ شده با کیفیت بالا است که از ماهیان کم مصرف و ارزان قیمت تهیه میشود. پروتیین ایزوله شده ماهی به روش تغییر pH در حالیکه سوریمی در اثر شستشو با 3 تا 5 برابر وزن گوشت ماهی بدست آمده و هردو محصول حدواسط با ارزش تغذیهای مناسب و قدرت تشکیل ژل بالاست. این مطالعه به منظور بررسی خصوصیات بافتی پروتیین ایزوله شده ماهی وسوریمی حاصل از دو نوع گوشت تیره و روشن ماهیانی چون کیلکا (گوشت تیره) و ساردین (سفید گوشت) انجام گرفت. محصول پروتیین ایزوله شده وسوریمی دو نوع گوشت تیره و روشن از جهت بازدهی تولید، راندمان بازیافت پروتیین، کاهش چربی در محصول مورد بررسیقرار گرفت. ژل پخته شده پروتیین ایزوله شده ماهی، از لحاظ استحکام و قدرت ژل توانست ژل قویتری نسبت به سوریمی تشکیل داد ودر این میان کیلکا به عنوان ماهی تیره گوشت، ژل قویتری از لحاظ سوریمی و ایزوله پروتیین ماهی نسبت به ساردین دارا بود. در بین L در خمیر ماهی، سوریمی و * نمونههای پروتیین ایزوله شده ماهی، نمونه تهیه شده در pH برابر 11 دارای قویترین بافت را تشکیل داد. a و*b در ماهی کیلکا بالاتر از ساردین مشاهده شد. نتایج * پروتیین ایزوله ماهی در خمیر ماهی ساردین بالاتر از کیلکا بود و در مقابلبررسیها نشان داد که پروتیین ایزوله ماهی و سوریمی میتواند محصولات حدواسط باارزشی برای برخی از ماهیان خصوصیا تیره گوشتانیچون کیلکا باشد.

توضیحات بیشتر