فایل ورد استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي در محصولات گوشتي تخميري

لینک دانلود

 فایل ورد استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي در محصولات گوشتي تخميري دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي در محصولات گوشتي تخميري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي در محصولات گوشتي تخميري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي در محصولات گوشتي تخميري :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

جلوگیری از فساد و افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی، هدف مهمی در صنعت به حساب میآید. یکی از مهمترین انواع فساد موادغذایی، فساد اکسیداتیو است. به دلیل بالابودن محتوای چربی در محصولات گوشتی، این مواد مستعد فساد اکسیداتیو بوده به همین دلیلدر صنعت، از مقادیر کم آنتی اکسیدان های سنتزی در این محصولات استفاده میشود. آنتی اکسیدان ها در فراورده های گوشتی وظیفهخنثی کردن رادیکال های آزاد را به عهده دارند و به این ترتیب از گسترش طعم تند جلوگیری نموده و عمر ماندگاری فرآورده های گوشتی را افزایش میدهند. با وجود اینکه استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی قوی مانندBHA و BHT در فرآورده های گوشتی مجاز میباشد با این حال به دلیل نگرانی مصرف کنندگان در مورد مضرات این مواد، تمایل به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی افزایش یافته است. از جمله آنتی اکسیدان های طبیعی که در تولید محصولات گوشتی مورد بررسی قرار گرفته، انواع مختلف گیاهان دارویی، ادویه ها، کنسانتره آب مرکبات و فرآورده های تهیه شده از دانه های روغنی می باشد. هدف از مطالعه حاضر بررسی فایل ورد استفاده از آنتي اکسيدان هاي طبيعي در محصولات گوشتي تخميري به منظور تولید محصولی سالم و عمل گرا میباشد

توضیحات بیشتر