فایل ورد استفاده از تکنيک مايکروويو متناوب - کنوکسيون اجباري هواي داغ در خشک کردن سيب و بررسي چروکيدگي و عوامل موثر بر آن

لینک دانلود

 فایل ورد استفاده از تکنيک مايکروويو متناوب - کنوکسيون اجباري هواي داغ در خشک کردن سيب و بررسي چروکيدگي و عوامل موثر بر آن دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استفاده از تکنيک مايکروويو متناوب - کنوکسيون اجباري هواي داغ در خشک کردن سيب و بررسي چروکيدگي و عوامل موثر بر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از تکنيک مايکروويو متناوب - کنوکسيون اجباري هواي داغ در خشک کردن سيب و بررسي چروکيدگي و عوامل موثر بر آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استفاده از تکنيک مايکروويو متناوب - کنوکسيون اجباري هواي داغ در خشک کردن سيب و بررسي چروکيدگي و عوامل موثر بر آن :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

فرایند خشککردن، یکی از روشهای نگهداری طولانی مدت موادغذایی است. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت میگیرد. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر فرایند خشککردن قطعات سیب پیشتیمارشده با محلول اسمزی ساکارز در 4 سطح غلظت10و30و50 و 70 درصد (وزنی - وزنی) با استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب در توان 900 وات و در 2 نسبت پالسی 2 و 4 همراه باروش خشککردن کنوکسیون اجباری هوای داغ روی چروکیدگی بود. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت محلول اسمزی از 10 تا 70 درصد و همچنین، با افزایش نسبت پالسی از 2 به 4، میزان چروکیدگی نمونهها کاهش پیدا کرده و محصولی با کیفیت بالا از نقطهنظر چروکیدگی تولید شد.

توضیحات بیشتر