فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت

لینک دانلود

 فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

لایزین اسید آمینه ای ضروری در تغذیه انسان ها و حیوانات است که به صورت بیولوژیکی در بدن سنتز نمی شود و بایستی به منظور بهبود کیفیت پروتیین، به غذا و مکمل های غذایی افزوده شود. لایزین دارای کاربردهای دارویی در فرموله کردن رژیمهایی با ترکیب اسیدهای آمینه به میزان مشخص نیز می باشد. فرایندهای شیمیایی، آنزیمی و بیوتکنولوژیکی برای تولید لایزین مورد استفاده قرار گرفته اند. به نظر می رسد، روش بیوتکنولوژیکی (تخمیر) اقتصادی ترین و قابل اجرا ترین روش در تولید لایزین باشد.در پژوهش اخیر با استفاده از ضایعات کارخانجات قند و لبنیات در محیط کشت، بیشترین و کمترین میزان تولید بیومس به ترتیب مربوط به خرما و آب پنیر به میزان 33/93 و1,85 (گرم بر لیتر) بوده است.

توضیحات بیشتر