فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد استفاده از ضايعات در فرمولاسيون محيط کشت :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
لایزین اسید آمینه ای ضروری در تغذیه انسان ها و حیوانات است که به صورت بیولوژیکی در بدن سنتز نمی شود و بایستی به منظور بهبود کیفیت پروتیین، به غذا و مکمل های غذایی افزوده شود. لایزین دارای کاربردهای دارویی در فرموله کردن رژیمهایی با ترکیب اسیدهای آمینه به میزان مشخص نیز می باشد. فرایندهای شیمیایی، آنزیمی و بیوتکنولوژیکی برای تولید لایزین مورد استفاده قرار گرفته اند. به نظر می رسد، روش بیوتکنولوژیکی (تخمیر) اقتصادی ترین و قابل اجرا ترین روش در تولید لایزین باشد.در پژوهش اخیر با استفاده از ضایعات کارخانجات قند و لبنیات در محیط کشت، بیشترین و کمترین میزان تولید بیومس به ترتیب مربوط به خرما و آب پنیر به میزان 33/93 و1,85 (گرم بر لیتر) بوده است.
- فایل ورد استفاده از ضايعات کشاورزي و محصولات جانبي صنعت غذا به منظور توليداگزوپلي ساکاريدهاي ميکروبي | WORD
- فایل ورد استفاده از فراصوت در صنايع غذايي | WORD
- فایل ورد استفاده از فراصوت قوي در نگهداري ميوه ها و سبزيجات | WORD
- فایل ورد استفاده از ميکروارگانيسمهاي جاذب اکسيژن به منظور افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي | WORD
- فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين | WORD
- فایل ورد اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها | WORD
- فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو | WORD