فایل ورد استفاده از فراصوت در صنايع غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد استفاده از فراصوت در صنايع غذايي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استفاده از فراصوت در صنايع غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از فراصوت در صنايع غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استفاده از فراصوت در صنايع غذايي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

بسته به شدت قدرت فراصوت، کاربرد ان در صنایع غذایی می تواند در چندین زمینه متفاوت باشد (فراوری، استخراج، نگهداری و انالیز). استفاده از فراصوت پر قدرت در فراوری غذا تنها 8 تا 10 سال است که به صرفه شده است. استفاده از فراصوت درصنایع غذایی به سه محدوده ی فراوری غذا، نگهداری و حفاظت مواد غذایی و آنالیز غذا تقسیم می شود. در زمینه ی آمالیز مواد غذایی فراصوت در فراوری میوه ها و سبزیجات، گوشت و تولیدات گوشتی، ماهی و تولیدات ماهی، شیر و محصولات شیر و محصولات غله کاربرد دارد. توسعه ی سیستم های ترکیبی اتوماتیک در خط های تولید غذا، کاهش هزینه ها، ذخیره ی انرژیو دوستدار محیط زیست بودن، اطمینان از کیفیت و امنیت غذایی مواردی هستند که بیشتر و بیشتر باید تشویق و بهتر شوند. یک تبیین بهتر برای پتانسیل های فراصوت در راستای کاهش بی میلی صنایع غذایی و متخصصین تولید غذا برای پذیرش تکنولوژی های جدید مورد نیاز است، که معمولا به خاطر نتیجه ی فهم ضعیف از مزایای آن است. مطمینا تکنولوژی فراصوت به خاطر چندگانگی در کارکرد و کاربرد هایش می تواند یک زمینه ی تحقیق آینده دار در آنالیز، فرآوری، نگهداری و کنترل کیفیت غذا باشد.

توضیحات بیشتر