فایل ورد استفاده از فراصوت قوي در نگهداري ميوه ها و سبزيجات

لینک دانلود

 فایل ورد استفاده از فراصوت قوي در نگهداري ميوه ها و سبزيجات دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استفاده از فراصوت قوي در نگهداري ميوه ها و سبزيجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از فراصوت قوي در نگهداري ميوه ها و سبزيجات،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استفاده از فراصوت قوي در نگهداري ميوه ها و سبزيجات :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

به دنبال نیاز جامعه به زندگی سالم تر مصرف میوه ها و سبزیجات تازه بطور قابل توجهی افزایش یافته است. میوه ها و سبزیجات به دلیل عوامل محیطی, ذخیره مواد مغذی و آسیب در طول فرایند برداشت, تحت تاثیر یک سری از تغییرات بعد از برداشت قرار می گیرند. هدفروشهای حفظ و نگهداری مواد غذایی افزایش زمان ماندگاری از طریق مهار واکنش های آنزیمی مضر و رشد میکروبی و محافظت از خصوصیات ظاهری و تغذیه ای مواد غذایی می باشد. بنابراین فن آوری های نوین و مکمل حفظ مواد غذایی بطور مداوم در حال بررسی هستند. فراصوت یکی از فن آوری های نوین است که کاربرد آن در صنایع غذایی چه برای آنالیز غیر تخریبی و چه برای اهداف فرایندیروز به روز در حال گسترش است. فن آوری فراصوت با مکانیسم کاویتاسیون پتانسیل حذف گرد و خاک و باقیمانده های شیمیایی و غیرفعال کردن میکروارگانیسم های بیماری زا و عوامل فساد و مهار آنزیم های مضر را دارد. علاوه بر آن بی خطر, غیر سمی و سازگار با محیط زیست بوده و به عنوان یک فن آوری پاک شناخته می شود. این فن آوری می تواند در صنعت مواد غذایی به تنهایی و یا همراه با مواد ضد عفونی کننده شیمیایی استفاده شود

توضیحات بیشتر