فایل ورد استفاده از ميکروارگانيسمهاي جاذب اکسيژن به منظور افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد استفاده از ميکروارگانيسمهاي جاذب اکسيژن به منظور افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استفاده از ميکروارگانيسمهاي جاذب اکسيژن به منظور افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استفاده از ميکروارگانيسمهاي جاذب اکسيژن به منظور افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استفاده از ميکروارگانيسمهاي جاذب اکسيژن به منظور افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

در طول نگهداری مواد غذایی اکسیژن به عنوان گازی نامطلوب شناخته میشود. این گاز واکنشهای تخریبی چون رنسیدیتی اکسایشی، بد رنگی، کاهش ارزش غذایی و رشد میکروبها را به دنبال دارد. جاذب اکسیژن ترکیبی است که میتواند محتوی اکسیژن محیط را بهطریق شیمیایی و یا زیستی کاهش دهد. علیرغم اینکه جاذبهای اکسیژن بر پایهی واکنشهای شیمیایی امروزه به مقدار زیادی در دسترس هستند، با این حال جاذبهای مبتنی بر ترکیبهای طبیعی و بیولوژیک مزایای زیادی از جمله سلامت، سازگاری با محیط زیست و هزینهی مناسب را ارایه میکنند. استفاده از میکروارگانیسمهای هوازی (به طور ویژه مخمرها و اسید لاکتیک باکتریها) به عنوان جاذباکسیژن توانایی بالقوهای در صنعت بستهبندی دارد. عموما میکروارگانیسمهای هوازی در یک بستر مناسب تثبیت میشوند و با تنفس خود اکسیژن را از سرفضای بستهبندی میزدایند. این مقاله ضمن معرفی جاذبهای اکسیژن بر پایهی میکروارگانیسمها به بررسی چگونگی عملکرد این جاذبها، کاربردها، مزایا و چالشها و در نهایت چشمانداز آینده و جایگاه این جاذبها میپردازد

توضیحات بیشتر