فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين

لینک دانلود

 فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

مرباهای رژیمی، در فهرست مواد غذایی منتج از محصولات کشاورزی قرار دارند. این محصولات به صورت مستقیم دارای مصارف غذایی برای انسانها را دارند و لذا کلیه افراد جامعه به عنوان غذا و کمک غذا قابلیت مصرف آن را دارا میباشند. لیکن با توجه بر فرمولاسیونخاص در ساخت این محصولات و حذف مصرف شکر در آنان، محصول تولیدی در گروه محصولات غذایی رژیمی طبقه بندی میگردد کهمصرف آن برای افراد دیابتی و افرادی که چربی خون آنها بالا است، مناسب و امکان پذیر خواهد بود. شیرین کنندههای طبیعی از سالم ترین منابع قندی هستند که تاریخچه مصرف طولانی دارند. استویا میتواند یک جایگزین مناسب برای قند و شکر باشد. استویا به دلیلاینکه فاقد کالری می باشد میتواند برای افرادی که رژیمهای کاهش وزن را دنبال می کنند بسیار مفید باشد. استویا در حال حاضر بهعنوان شیرین کننده شناخته شده است. از استویا می توان در نوشابه ها ونوشیدنیها، شیرینیجات و شکلاتها، مربا، آدامس، سسها، کچاپ و ماست استفاده کرد. نتایج پژوهشی مختلف حاکی از این است که استفاده از پودر استویا جهت تولید مربا کمکالری امکان پذیر است، به طوری که میتوان میزان شکر را به میزان 50 درصد تقلیل داد بدون آننکه خواص ارگانولپتیکی محصول تغییر یابد

توضیحات بیشتر