فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد استويا کنندهبررسي توليد مرباهاي رژيمي با استفاده از شيرين :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
مرباهای رژیمی، در فهرست مواد غذایی منتج از محصولات کشاورزی قرار دارند. این محصولات به صورت مستقیم دارای مصارف غذایی برای انسانها را دارند و لذا کلیه افراد جامعه به عنوان غذا و کمک غذا قابلیت مصرف آن را دارا میباشند. لیکن با توجه بر فرمولاسیونخاص در ساخت این محصولات و حذف مصرف شکر در آنان، محصول تولیدی در گروه محصولات غذایی رژیمی طبقه بندی میگردد کهمصرف آن برای افراد دیابتی و افرادی که چربی خون آنها بالا است، مناسب و امکان پذیر خواهد بود. شیرین کنندههای طبیعی از سالم ترین منابع قندی هستند که تاریخچه مصرف طولانی دارند. استویا میتواند یک جایگزین مناسب برای قند و شکر باشد. استویا به دلیلاینکه فاقد کالری می باشد میتواند برای افرادی که رژیمهای کاهش وزن را دنبال می کنند بسیار مفید باشد. استویا در حال حاضر بهعنوان شیرین کننده شناخته شده است. از استویا می توان در نوشابه ها ونوشیدنیها، شیرینیجات و شکلاتها، مربا، آدامس، سسها، کچاپ و ماست استفاده کرد. نتایج پژوهشی مختلف حاکی از این است که استفاده از پودر استویا جهت تولید مربا کمکالری امکان پذیر است، به طوری که میتوان میزان شکر را به میزان 50 درصد تقلیل داد بدون آننکه خواص ارگانولپتیکی محصول تغییر یابد
- فایل ورد اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها | WORD
- فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو | WORD
- فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي | WORD
- فایل ورد امکانسنجي بکارگيري شاخصهاي ريولوژيکي آرد گندم به منظور پيشبيني وضعيت تخمير فرآوردههاي نانوايي | WORD
- فایل ورد امکانسنجي پوستگيري کيوي با فناوري حرارتدهي پرتو مادون قرمز | WORD
- فایل ورد انتخاب مناسب ترين سوبسترا و سويه قارچي تريکودرما ريزيي براي توليد سلولاز درسيستم تخمير حالت جامد | WORD
- فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران | WORD