فایل ورد اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد اصول و روشهاي درون پوشاني پروبيوتيکها :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
تعداد صفحات :14
چکیده مقاله:
امروزه در صنایع غذایی و دارویی به دنبال روشهایی هستند که علاوه بر صرفه اقتصادی، زندهمانی میکروارگانسیمهای پروبیوتیک را تضمین نمایند.درون پوشانی پروبیوتیکها یکی از روشهای موثر به منظور افزایش قابلیت زندهمانی پروبیوتیکها در طی فرآوری تا مصرف مواد غذایی است. در اینزمینه، رایجترین روشهای درون پوشانی شامل خشک کردن انجمادی، به دام انداختن در لیپوزوم، اکستروژن، پوشش بستر سیال، خشک کردن پاششیو ... می شود. هر یک از روشهای اشاره شده علاوه بر مزایا، دارای یک سری معایب نیز میباشند. همچنین با توجه به حساسیت میکروارگانسیمهای پروبیوتیک، به تازگی استفاده از روش نوین پاشش الکتروهیدرودینامیکی کاربرد یافته است. در این مقاله ضمن بررسی روشهای مختلف درون پوشانی پروبیوتیکها، ترکیبات مورد استفاده نیز مورد اشاره قرار خواهند گرفت
- فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو | WORD
- فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي | WORD
- فایل ورد امکانسنجي بکارگيري شاخصهاي ريولوژيکي آرد گندم به منظور پيشبيني وضعيت تخمير فرآوردههاي نانوايي | WORD
- فایل ورد امکانسنجي پوستگيري کيوي با فناوري حرارتدهي پرتو مادون قرمز | WORD
- فایل ورد انتخاب مناسب ترين سوبسترا و سويه قارچي تريکودرما ريزيي براي توليد سلولاز درسيستم تخمير حالت جامد | WORD
- فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران | WORD
- فایل ورد اندازه گيري نگه دارنده ي ناتامايسين در ماستهاي بازار ايران | WORD