فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو

لینک دانلود

 فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد افزايش خواص ضد ميکروبي نايسين درترکيب با فناوري نانو :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

نایسین یک پپتید ضد باکتری چند حلقه ای تولید شده توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس ، به کلاس I باکتریوسین ها به نام لانتی بیوتیک تعلق دارد که از نظرتجاری در نگهداری مواد غذایی استفاده می شود . این پپتید و دیگر مواد نگهدارنده مشابه با منشا طبیعی ،افزایش قابل توجهی در بهره وری جهانی در سالهای اخیر داشته اند . مسایل قابل توجه استفاده از نایسین در بخش صنعت غذا ، از جملهتعاملات کنترل نشده آن با اجزای مختلف مواد غذایی ، مانند تخریب و دافعه الکترواستاتیک مطرح است ، این موارد بطور بالقوه استفاده از این ترکیب را محدود می کند . فناوری نانو برای تنظیم و دستکاری نایسین جهت افزایش بیشتر کاربرد آن در بخش تغذیه و موادغذایی در حال گسترس چشمگیری می باشد . استراتژی جایگزینی ، ازجمله ترکیب نایسین با نانو ذرات سیستم هایی مانند نانو امولسیون، نانو ذرات پلیمری ونانو الیاف به منظور افزایش بهره مندی از نایسین در صنایع غذایی روبه افزایش است . در این مقاله اثرات قابل توجه کارایی نایسین در ترکیب با فناوری نانو برای بهبود ایمنی مواد غذایی ذکر شده است

توضیحات بیشتر