فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي

لینک دانلود

 فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد امکانسنجي استفاده از مواد تغيير فاز دهنده به منظور حفظ دماي گوشت طي نوسانات دمايي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

گوشت قرمز به عنوان یکی از عمده ترین مواد غذایی مصرفی انسان ها شناخته شده اما در حالت تازه از عمر ماندگاری پایینی برخوردار است. یکی از راهکارهای افزایش عمر نگهداری آن، جلوگیری از نوسانات دمایی طی حمل و نقل آن می باشد. در این رابطه، استفاده ازمواد تغییر دهنده فاز در بسته بندی گوشت راه موثری در جلوگیری از تغییر دمای سرد گوشت است. در این پژوهش از تترادکان با نقطهذوب 5/7 -5 درجه سانتی گراد که نزدیک به دمای زنجیره سرد است، استفاده شد و سه حالت برای قرارگیری در بسته در نظر گرفته شد که شامل قرارگیری تترادکان در بالا- پایین، پایین و بالای گوشت بود و نتایج در دو دمای 5/12 و 30 درجه سانتی گراد در قالبنمودارهای دما- زمان گوشت بررسی شد. نتایج نشان داد که با قرار گیری تترادکان در همه حالات می توان تا حدودی دمای سرد گوشتو کیفیت را حفظ کرد و تترادکان به هنگام مواجه گوشت با دماهای پایین (5/12 درجه سانتی گراد) قابلیت بیشتری در حفظ دمای سرد نسبت به زمانی که گوشت در دماهای بالا (30 درجه سانتی گراد) قرار می گیرد، دارد. همچنین با قرار گرفتن تترادکان در هر دو سمتگوشت میزان ماندگاری در در دمای سرد بیشتر از بقیه حالات قرار گیری تترادکان است. در صورتی که امکان قرار دادن تترادکان در هردو سمت گوشت نباشد، قرار دادن تترادکان در پایین گوشت بهتر از قرار دادن ماده تغییر فاز دهنده بر روی آن است. بهترین حالت قرارگیری تترادکان در بالا-پایین گوشت در دمای 5/12 درجه سانتی گراد مشاهده شد.

توضیحات بیشتر