فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران

لینک دانلود

 فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اندازه گيري ترکيبات فنولي و خواص آنتي اکسيداني در چهار رقم خرماي ايران :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :16

چکیده مقاله:

خرما به دلیل دارا بودن مقادیر هنگفتی آنتی اکسیدان نقش بسزایی در سلامتی انسان در برابر واکنش های اکسایش سلولی مانند دناتوره شدن پروتیین ، اکسایش چربی و آسیب های DNA نقش محافظتی دارد. دراین مطالعه چهار رقم خرمای رایج کاشت شده در استانهای مختلف خرماخیز از جمله خرمای سایر(استان خوزستان) ، خرمای ربی(استان سیستان و بلوچستان)، خرمای زاهدی(استان فارس) ، خرمای پیارم (استان بوشهر)، برای بررسی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی در سه غلظتppm 250 ،500 ، 1000 انتخاب شد و در یک طرح فاکتوریل بر پایه کاملا تصادفی با سه تکرار انجامشد. نتایج حاصله از تجزیه واریانس نشان داد بین ارقام، رقم سایر درغلظت ppm 1000 دارای میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به ارقام دیگر می باشد. به همین جهت به عنوان یک ماده غذایی فراسودمند معرفی شده و می توان آن را به عنوان جیره غذایی مناسب منظور نمود.

توضیحات بیشتر