فایل ورد اندازهگيري کوجيک اسيد در نمونه هاي غذايي با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشيميايي

لینک دانلود

 فایل ورد اندازهگيري کوجيک اسيد در نمونه هاي غذايي با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشيميايي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اندازهگيري کوجيک اسيد در نمونه هاي غذايي با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشيميايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اندازهگيري کوجيک اسيد در نمونه هاي غذايي با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشيميايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اندازهگيري کوجيک اسيد در نمونه هاي غذايي با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشيميايي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :5

چکیده مقاله:

یک سنسور با حساسیت بالا و جواب سریع برای آنالیز کوجیک اسید برمبنای الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوذرات اکسید مس و مایع یونی پیشنهاد شده است. نانوذرات اکسید مس با استفاده از روش رسوب دهی مستقیم سنتز شده و با استفاده از روشهایمیکروسکوپ الکترونی روبشی و پراش پرتوی ایکس مورد شناسایی قرار گرفت. در ادامه ما تهیه خمیر کربن اصلاح شده با نانوذره اکسیدمس و مایع یونی 1،3 دی پروپیل ایمیدازولینیوم برماید را بررسی کردیم. حدتشخیص برای آنالیز کوجیک اسید0/03 میکرومولار گزارش شد. سنسور جدید برای آنالیز کوجیک اسید در نمونههای غذایی بکارگرفته شد

توضیحات بیشتر