فایل ورد اولتراسوند، روش نوين نگهداري مواد غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد اولتراسوند، روش نوين نگهداري مواد غذايي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اولتراسوند، روش نوين نگهداري مواد غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اولتراسوند، روش نوين نگهداري مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اولتراسوند، روش نوين نگهداري مواد غذايي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره بين المللي و بيست و چهارمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :6

چکیده مقاله:

اولتراسوند متشکل از امواج صدا با فرکانس زیر محدوده مجاز شنوایی انسان است. با میزان نمودن فرکانس امواج اولتراسوند، میتوان از آنها در بسیاری از صنایع از جمله صنعت غذا بهره لازم را برد. تکنولوژی اولتراسوند نسبتا ارزان، ساده و با قابلیتذخیره انرژی میباشد بنابراین در آینده با تقاضای روزافزونی برای استفاده در فرایندهایی غذایی همراه خواهد بود. اولتراسوند با قدرت پایین (فرکانس بالا) برای پایش ترکیبات و ویژگی فیزیکی و شیمیایی اجزا غذایی در حین فرآورش و ذخیرهسازی مورداستفاده قرار میگیرد که میتواند باعث کنترل ماده غذایی شده و کیفیت آن را بهبود بخشد. اولتراسوند با قدرت بالا (فرکانسپایین) باعث ایجاد تغییرات فیزیکی، شیمیایی یا بیوشیمیایی از طریق کاویتاسیون میگردد که باعث انجام بسیاری از فرایندهای غذایی مثل استخراج، انجماد، خشک کردن، امولسیفیکاسیون و بازداری از رشد میکروارگانیسمهای پاتوژن میگردد.این مقاله به طور خلاصه به کاربردهای متنوع تکنولوژی اولتراسوند در صنایع مختلف غذایی، با تاکید بر نقش آن به عنوان یکتکنولوژی نوین برای نگهداری مواد خوراکی و آشامیدنی میپردازد

توضیحات بیشتر